Nieuwe ideeën voor de Bloemenbuurt 🌺

“Laat 1000 bloemen bloeien” is het spreekwoord en dat was wel heel letterlijk het geval bij het Wijkbudget Bloemenbuurt. Bewoners konden eerst eigen ideeën indienen en vervolgens mochten de buurtgenoten stremmen over welk plan een deel van de 30.000 euro kreeg.

Vandaag zijn de winnaars van het wijkbudget voor de Bloemenbuurt door Jan Vonk (voorzitter Wijkberaad Bloemenbuurt) en mijzelf feestelijk bekend gemaakt!

Gewapend met vier cheques met een totale waarde van € 30.000 trokken we samen met fanfareband Swing Dixielandband 🎺door de wijk om de winnaars onder het genot van luid getoeter bekend te maken.

🌼Het plan ‘Bloemen voor insecten op/rond het Stokroosveld’ heeft de meeste stemmen gekregen, gevolgd door het plan ‘Wederopbouwkunst in de Bloemenbuurt’. 🗿 Ook in het budget passen de plannen ‘Samen eten en ontmoeten’ 🥗🫕 en ‘Laat een regenton plaatsen’. 🌧🪴 Deze vier winnende plannen worden binnen een jaar uitgevoerd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.