Robert naar de Raad

Op 19 maart 2014 kunt u mij als uw vertegenwoordiger afvaardigen naar de Haagse Gemeenteraad. Ik sta op nummer 3 op de lijst van D66.
De komende jaren heb ik drie ambities die ik waar wil maken:
  1. Een verstandig financieel beleid – In mijn dagelijkse leven beoordeel ik als fiscaal-jurist met een kritische blik de financiële kanten van grote investeringen in het bedrijfsleven. Met deze ervaring bekijk ik ook de uitgaven en de inkomsten van onze gemeente.
  2. Den Haag een echte fietsstad maken – Ambities worden nu slechts met de mond beleden. Ik wil sneller meer veilige fietspaden, meer stallingen in de wijk, het centrum en bij de stations. Een beperking van de autodruk is goed voor de luchtkwaliteit en de algehele gezondheid.
  3. Ruimte scheppen voor de ondernemende Hagenaar – Te vaak lopen ondernemende mensen tegen de muren van de stadhuisbureaucratie aan. Stadspioniers krijgen de deksel op hun neus. Deze stad blijft alleen bruisend en levendig als deze voorlopers de ruimte krijgen.
Discussiëren over hoe we deze stad beter, leuker en interessanter kunnen maken doe ik graag. Met vrienden en familie maar ook met de mensen uit de wijk. In de kappersstoel bijgepraat worden over de parkeerproblemen in Leyenburg, bij de fietsenhandel praten over het ondernemingsklimaat van de stad en in de buurtkroeg over het terrassen beleid.
Op de Haagse markt foto: Douwe vd Bos
rva
Tot 19 maart maar ook zeker daarna, blijf ik op straat deze gesprekken aangaan. Het houd mij fris en scherp; en geeft na 19 maart met genoeg stemmen, een echt mandaat om mijzelf echt volksvertegenwoordiger te noemen!
Wil je meer weten over mijn ambities? Lees mijn motivatiebrief of mijn blogs op deze site
Wilt u een gemeente waarin er ruimte is voor initiatief bij de burger?
Vindt u het belangrijk dat er kritisch naar de gemeentelijke uitgaven gekeken wordt? en
Wilt u van Den Haag een echte fietsstad maken?
Is uw antwoord één of meer keer JA? Neem dan contact met mij op in aanloop naar de verkiezingen want dan heeft u er vast goede ideeën bij!

Heeft u nog vragen over mijn kandidatuur, mail me dan op robertvanasten@d66denhaag.nl of belt u mij op 06-11956992.

Samen maken we Den Haag beter!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.