Huiskamerbijeenkomst – Stand van de Stad

Ik raak nooit uitgesproken over onze stad. Zeker niet als het gaat over de toekomst van Den Haag. Een flinke groei in inwoners, klimaatneutraal worden, leefbaar blijven, economisch groeien en vooral als één stad vooruit gaan.

Ik hoor ook graag hoe jij denkt over deze onderwerpen. Daarom organiseer ik op dinsdagavond 9 mei, vanaf 1930  bij mij thuis een “huiskamerbijeenkomst”. Kom langs voor een kop koffie en praat met andere D66’ers over de toekomst van Den Haag.

Stuur mij even een mailtje om aan te geven dat je erbij wilt zijn. robertvanasten@d66denhaag.nl.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.