5 op vrijdag (#7)

Het was toch niet het einde van de wereld vorige week. Daarom ook deze week weer een nieuwe 5 op vrijdag.

.1 Gelukkig hebben we nog even…

Het AD, scherp als altijd, heeft een nieuwe einddatum…  16 maart 2880 Voor in de agenda, zeg maar…

.2 Kan niet wachten met lezen…

Een klein voorproefje was deze week al in het NRC te lezen en morgen land dit boek met een klap op mijn deurmat…

[bol_product_links block_id=”bol_59cea7e0cd4bf_selected-products” products=”9200000071290650″ name=”Geschiedenis van de VS” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

.3 Verassende kennismaking

Tegenover mijn huis is een nieuwe sportstudio gekomen waar ik lid van werd. Geen standaardgym maar meer een lifestylecoaching met natuurlijk veel sport maar ook voedingsadvies en coaching. De intake deed ik met Chris Slappendel. En van een coach met dit verhaal uit dit filmpje neem zelfs ik graag advies aan:

.4 Brimstone en de Gouden Kalfjes

Eens per jaar loeien de Gouden Kalveren in Utrecht tijdens het Nederlands Filmfestival. Grote winnaar dit jaar was Brimstone van Martin Koolhoven. Natuurlijk beetje trots op Martin omdat hij eerder dit jaar samen met Stephan Evenblij en mijzelf het 72hrsTheHague filmfestival jureerde.

.5 Uitkijken naar…

Even Go Local. Zaterdag barst het “Geluid van Loosduinen” weer los. Muziek in het hele dorp dus ga zeker genieten van de verschillende optredens en alle Loosduinse initiatieven die zich presenteren. Kom je ook langs? kijk voor meer info op: https://denhaag.com/nl/event/8713/het-geluid-van-loosduinen

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.