vijf op vrijdag

Hi! Weer de vijf artikelen, films, boeken en nieuwsberichten die mij aangrepen deze week:

.1 Met frisse stip op 1:

De gewonnen rechtszaak van milieudefensie vóór het recht op schone lucht!

.2 Leestip van de week:

“Onderweg” van Joāo Ricardo Pedro: prachtige Portugees verhaal ->Recensie

[bol_product_links block_id=”bol_59b24d1bce47a_selected-products” products=”9200000075854255″ name=”Onderweg” sub_id=”Leestip!” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

.3 Griezelen….

Als klein jongetje nachtmerries gehad van de eerst IT verfilming… Nu de moed verzamelen om naar de spannende re-make te gaan.

.4 Local highlight!

Deze week het D66 Den Haag concept-verkiezingsprogramma in ontvangst genomen: “Onze Nieuwe Stad, Kansen voor Iedereen”. Ben benieuwd welke punten jouw wel of niet aanspreken uit ons programma. Laat het me weten!

.5 Uitkijken naar…

Volgende week vrijdag: Park[ing] Day in Den Haag. Een dag waarbij de auto even moet wijken voor andere invulling van de straat. Zelf ben ik te vinden op de Prinsestraat, vlakbij de Paleistuin. We gaan er de hele dag toffe dingen doen. Heb je ook ideeën of kom je ook even genieten van een dagje minder auto’s?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.