Ssst! de tijger slaapt….

Deze week zijn de Nationale Voorleesdagen en die werden afgetrapt met het Voorleesontbijt. Ik was uitgenodigd door OBS Het Startpunt in de Haagse Schilderswijk om daar voor te lezen. Niet de eerste keer dat ik daar op school ben en daarom extra leuk om weer een nieuwe klas te bezoeken.

Heerlijk om weer eens lekker voor te lezen aan deze jonge kinderen en zo belangrijk dat dit niet maar 1 keer per jaar gebeurd maar dat kinderen dagelijks samen met hun ouders of verzorgers een boekje lezen voor het slapen gaan. Zo leren ze nog eerder taal en dat helpt ze om zichzelf te ontwikkelen.

Voorlezen samen met een gezond ontbijtje is natuurlijk helemaal een goed begin van de dag. Daarmee ben je dan helemaal klaar voor een goede dag op school. Voor deze groep kinderen betekende dat overigens dat ze lekker met de zandbak konden gaan spelen, misschien wel net zo leuk 

En het boek van deze Voorleesdagen is echt een aanrader: [bol_product_links block_id=”bol_5a6896b005530_selected-products” products=”9200000079530678″ name=”Ssst! De tijger slaapt.” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.