Fiets Veilig, Fiets Mono

Op dinsdagochtend 5 maart startte de scholierencampagne van MONO, de bewustwoordingscampagne om zonder mobieltje te fietsen, op het Haagse Maerlant Lyceum. Samen met minister Cora van Nieuwenhoven en gedeputeerde Floor Vermeulen heb ik de scholieren voorgelicht over de gevaren van afleiding in het verkeer en natuurlijk over de boete die er vanaf 1 juli op staat. De hoogte van EUR 95 vonden ze sowieso reden om de telefoon in de zak te laten…

https://www.denhaag.nl/nl/in-de-stad/nieuws/pers/den-haag-rijdt-mono.htm?fbclid=IwAR2Ukz_k2nxOCJUNF5dC2U3NZ09OIzKlQXBS3160WFHihMgIur-FcU-oopE

foto: Rene Zoetemelk

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.