Wheel away!

In Den Haag kom je ze nu ook tegen, de deelfietsen. HTM, Mobike en GoAbout zijn met hun opvallend gekleurde fietsen in het centrum te vinden en Felyx heeft zijn groene elektrische scooters tussen Scheveningen, het centrum en de Binckhorst staan.

Met deze fietsen en scooters hopen we dat meer mensen de auto laten staan en kiezen voor de tweewieler. Ook willen we forenzen verleiden om niet een eigen fiets op het station te stallen en zo kostbare plekken in bezit houden.

We gaan met deze vier aanbieders dit jaar bekijken of het een meerwaarde heeft voor de stad. Wil je meer weten of een foutgestalde fiets melden? Kijk op https://www.denhaag.nl/nl/in-de-stad/nieuws/start-proef-met-deelfietsen.htm

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.