Parkeergarage de Zeeheld aangekocht

“Na aankoop garage Zeeheld is parkeren in Zoutmanstraat passé”

Als gemeente konden we de oude garage De Zeeheld in de Prins Hendrikstraat terugkopen. Dit gebouw zou eigenlijk tot appartementencomplex verbouwd worden maar dat kom op veel weerstand van de wijk rekenen.

Nu kopen we hem terug (en wordt hij gemoderniseerd) en dat doen we onder wat voorwaarden. In de gevaarlijke Zoutmanstraat, die toch op de schop moet omdat de tramrails moet worden verlegd voor de nieuwe trams, kunnen de parkeerplekken worden opgeheven zodat voetganger en fietser meer vrije ruimte krijgen. In de Prins Hendrikstraat kunnen de terrassen blijven én voegen we 300 fietsparkeerplekken op autoparkeerplaatsen toe.

Zo creëeren we meer parkeerplekken voor de buurtbewoners en de bezoekers, maken we de Zoutmanstraat veilig om te fietsen, verbinden we de gezellige winkelstraten van het Zeeheldenkwartier met elkaar én lossen we het fietsparkeerprobleem op!

Mooie deal zo vlak voor het zomerreces!

https://www.ad.nl/den-haag/na-aankoop-garage-zeeheld-is-parkeren-in-zoutmanstraat-passe~ab50879c/

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.