Bereikbare en leefbare stad

Dit najaar ga ik de stad in om van alle Hagenaars te horen welke uitdagingen zij zien in een steeds drukker wordende stad op het gebied van bereikbaarheid en leefbaarheid. Welke plek moet de auto daarin krijgen? Hoe maken we de stad verkeerveiliger?

In mei kwam ik met het stuk “Haagse Mobiliteitstransitie”. Deze schetst het toekomstbeeld van een groeiende stad waarbij we geen maatregelen nemen om de bereikbaarheid en leefbaarheid te verbeteren. Natuurlijk staan daar ook al oplossingsrichtingen in. Maar omdat ik zeer goed besef dat elke wijk anders is, hoor ik graag in alle delen van de stad waar ze daar tegen aan lopen.

Inmiddels ben ik op de Markt in Loosduinen en op de Scheveningse Boulevard geweest. Maar ik ga nog naar veel meer plekken. Wil je weten waar? kijk dan op https://www.denhaag.nl/nl/in-de-stad/nieuws/denk-mee-over-verkeer-en-vervoer-in-de-stad.htm

En voor goede ideeën sta ik natuurlijk altijd open en kan je me mailen of natuurlijk hier in de comments achter laten!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.