Ruim baan voor de fietser

De kruising Kennedylaan – Statenlaan staat al jaren bekend als gevaarlijk oversteekplek voor voetgangers en fietsers. We zijn de plannen aan het uitwerken om de kruisingen op de Kennedylaan aan te pakken maar in de tussentijd willen we natuurlijk waar mogelijk de verkeersveiligheid te verbeteren.

Daarom heb ik met de afdeling de proef gestart om een speciale fietsbaan aan te leggen over een autostrook. We houden goed in de gaten hoe het verkeerstechnisch uit zal pakken maar toen ik vanochtend zelf kwam kijken was van een opstopping geen sprake.

En het mooie is dus je niet meer angstig tussen bussen door hoeft te slingeren of bang moet zijn voor plots afslaande auto’s!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.