Even over de Bibliotheek… (Video)

2020 wordt het jaar van de Haagse bibliotheek. We openen een nieuwe vestiging in Bouwlust, verbouwen de bibliotheek in Loosduinen en maken de vestiging van Nieuw-Waldeck veel beter geschikt voor culturele activiteiten.

Tegelijkertijd hebben we 2 miljoen gereserveerd voor de verbouwing van de Centrale Bibliotheek en zijn we ook nog druk bezig met het opzetten van een nieuw debatcentrum.

Goed nieuws dus voor alle Hagenaars die graag een boek komen lenen, komen studeren, naar een lezing luisteren, een optreden bijwonen, een cursus volgen en voor nog veel meer zaken de bieb weten te vinden!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.