Den Haag is een Paleis rijker

Met de trein naar het werk, op citytrip in eigen land of naar je opleiding is de afgelopen jaren steeds plezieriger geworden. Luxere treinen, veel meer service op steeds mooiere stations zorgen voor een steeds leukere reis. Een echt alternatief voor de filerit in de auto.

Alleen de aankomst met de fiets bij het station was nog geen feestje… Het KJ plein bij het Centraal station is al jaren een bouwput en de fietsflat aan de Rijnstraat nodigt niet uit om je fiets te stallen.

Daar is nu verandering in gekomen met de komst van de nieuwe fietsenstalling onder het Koningin Julianaplein. Met ruimt 8000 plekken voor alle formaat fietsen waan je je in een waar fietspaleis. Ruim, hoog, helder en de wanden vol met prachtige bewerkingen van typisch Haagse gebouwen.

Helaas moet de opening iets worden uitgesteld ivm de corona crisis maar zodra de treinen weer op volle kracht gaan rijden kan je in deze op een na grootste fietsenstalling van het land je tweewieler met een gerust hart achterlaten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.