“Kiezen voor Verkeersveiligheid”

In Den Haag vallen steeds meer verkeerslachtoffers. Die trend wil ik keren!

Met echte keuzes voor de veiligheid van Voetgangers en Fietsers maken we het veilig voor iedere weggebruiker. Meer 30km zones, drukke kruispunten beter oversteekbaar maken, meer vrijliggende fietspaden, betere regels voor vrachtwagens en tijden waarop ze niet bij scholen mogen rijden zijn zomaar enkele maatregelen.

Daarnaast gaan we werken met een risicogestuurd veiligheidsmodel waarmee we nu al de onveilige plekken van de toekomst kunnen voorspellen en aanpakken. Zo maken we plekken die gevaarlijk zijn, aanvoelen en worden weer veilig voor iedereen!

Lees hier meer over de plannen en het uitvoeringsprogramma: https://www.denhaag.nl/nl/in-de-stad/verkeer-en-vervoer/kiezen-voor-verkeersveiligheid.htm

De straten van Den Haag moeten weer veilig worden voor iedereen!

Eén reactie

  1. Positief dat er meer ruimte komt voor fietsers en voetgangers ten koste van het autoverkeer in Den Haag. Maar er mag nog wel wat meer ambitie zijn. Veel meer wegen in de stad kunnen terug naar 30 Km. Dat zou pas een signaal zijn! Ik pleit er onder meer voor dat de Regentesselaan een 30km weg wordt zodat er eindelijk een einde komt aan het onveilig hard rijdend autoverkeer op deze mooie laan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.