Bezoek aan Scheveningen

Vanmiddag (11/8) met de burgemeester Jan van Zanen en collega Saskia Bruines op werkbezoek geweest op Scheveningen. Indringende verhalen gehoord van bewoners, ondernemers, verkeersregelaars en handhavers over het afgelopen weekend en eigenlijk over ellendige zaken die al langere tijd de gemoedelijke badplaatssfeer verzieken.

We zijn er goed van doordrongen dat dit niet zo door kan gaan. De bewoners verdienen rust, ondernemers moeten gewoon hun werk kunnen doen en badgasten die niet weten hoe ze zo als gast moeten gedragen moeten we weten.

We hadden al een actieplan in werking omdat veel van de problemen niet nieuw zijn. Dat leek positief uit te pakken totdat dit weekend het op veel fronten misging met als dieptepunt de moord op de Pier.

We moeten dus meer doen en dat zullen we ook doen. Samen met de bewoners en ondernemers van Scheveningen want ook vandaag merkten we weer dat er een enorm verantwoordelijkheidsgevoel is om Scheveningen weer echt veilig en gezellig te maken voor alle gasten en bewoners.

Lees hier de verklaring van de burgemeester.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.