Talent is overal

Bij Art-S-Cool in de Schilderswijk krijgen 100 kinderen deze zomer van echte kunstenaars les om hun eigen kunstwerken te maken tijdens in een heus Art Bootcamp.

Dankzij de goede samenwerking met Leergeld DenHaag en de gemeente kunnen vele kinderen hun talenten ontdekken deze zomer.

Zeker in deze COVID-19 tijden waarin veel gezinnen aan hun eigen wijk gebonden zijn en vakantie en lange reizen niet mogelijk zijn. Dan duren 6 weken zonder school heel heel lang. Met het Culturele zomerprogramma kunnen kinderen op allerlei manier hun talenten ontdekken en uitwerken.

Door de goede samenwerkingen moet dit leiden tot meer kinderen die ook na de vakantie met cultuur bezig blijven. Door zang/rap/dans/schilderen/bouwen muziekmaken of wat dan ook. Als dat lukt dan helpen we echt om deze kinderen zichzelf echt te ontwikkelen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.