Ben jij ook een School op Seef?

Tijdens de Schoolbrengweek heb ik aan SBO Het Avontuur in Ypenburg het “School op Seef” label uitgereikt?.

Een beloning voor alle aandacht die aan verkeersveiligheid wordt gegeven op deze school! ?? Het Haagse verkeer is zeker voor de leerlingen van deze school voor speciaal onderwijs erg druk en lastig. Daarom vind ik het geweldig dat de school zich zo inspant om hun leerlingen veilig aan het verkeer te laten deelnemen.

Speciale vermelding voor Maxwel uit groep 7. Hij won vorig jaar de wedstrijd om je fiets of schoenen te “pimpen” en ik kon hem dit jaar daarvoor een cadeau geven. Hij won met zijn versiering voor de hele school ook de Magic Traffic Show ???‍♂️?

Wil jij ook een “School op Seef” worden? Kijk dan op: https://www.schoolopseef.nl/

? Valerie Kuypers

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.