Drie keer Raak

Een bijzondere prestatie van Basisschool Houtwijk. Voor de derde keer kregen zij het “School op Seef” label als beloning voor hun inspanningen om hun leerlingen te leren hoe veilig aan het verkeer deel te nemen.

2 jaar geleden mocht ik op dezelfde basisschool het nieuwe verkeersplein openen en het is mij dan ook geen verrassing dat een school die al jarenlang heel serieus is in het verkeersonderwijs de maximale score voor het School op Seef label heeft behaald. Van de allerkleinsten tot de groep 8’ers, iedereen krijgt een eigen training. Van leren fietsen tot het met goed gevolg afleggen van het fietsexamen.

Met veel plezier en trots kon ik het bewijs van deze prestatie aan de directeur overhandigen die het trots naast de eerdere labels zal ophangen.

Ben je leerkracht of ouder en wil je dat ook jouw school mee doet met dit programma? Kijk dan op: https://www.schoolopseef.nl/

Een trotse directeur die het Label in ontvangst heeft genomen (foto: Jurrien Brobbel)
Met de pannenkoek op het verkeersplein waar de kleuters lieten zien hoe goed zij al konden fietsen! (foto: Jurrien Brobbel)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.