Kinderen richten de Beeldengalerij in

Kunst echt door en voor iedereen!De Haagse Raad van Kinderen van Leergeld DenHaag hebben samen met Stroom Den Haag de Beeldengalerij op de Grote Marktstraat opnieuw ingericht.

Maandagmiddag openden we deze tentoonstelling samen met deze kinderen en hoorde ik waarom zij voor deze beelden op deze plekken hadden gekozen. Geweldig om te horen wat hun gedachten erbij waren.Daarnaast presenteerden ze hun visie over het belang van kunst voor kinderen, zeker in deze tijd. Ze vroegen me om ervoor te zorgen dat de Coronacrisis niet leidt tot hogere prijzen voor kaartjes voor voorstellingen zodat ook iedereen met een kleine beurs nog naar het theater, museum of podium kan gaan. Dat is zeker mijn inzet en van alle Haagse instellingen krijg ik datzelfde gevoel.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.