Helpende hand aan de Haagse Cultuur

“Den Haag scheldt huur culturele instellingen van de afgelopen 8 maanden kwijt! Wethouder Van Asten“Heel fijn dat we op deze manier de culturele sector kunnen helpen. Hiermee bieden we grotere theaters ? maar ook kleine ateliers ?financiële steun in deze zware tijd.”??

Door een toezegging van minister Van Engelshoven was het uiteindelijk toch mogelijk. We kunnen nu Haagse culturele instellingen helpen door de huur kwijt te schelden zonder dat zij daardoor gekort worden op de NOW regeling. Mooie manier om de instellingen, groot en klein echt te helpen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.