? Werken aan Den Haag

Om het autoverkeer binnen de stad terug te dringen moeten we goede alternatieven aanbieden. Het investeringspakket van 65 miljoen voor de fiets is daar al een goed voorbeeld van. Goed en snel OV is ook belangrijk. Daarom leggen we een nieuwe lijn aan over de Binckhorst, verbeteren we de verbindingen naar ZuidWest, onderzoeken we verbindingen naar het Westland én passen we de rails aan op bestaande trajecten om met nieuwe ruimere trams te rijden.

Zo hebben we ook Lijn 1 aangepakt. 2 jaar geleden leverden we de Scheveningse weg al op en sinds maandag rijdt ook de tram weer op de recent aangepaste stukken; de Alexanderstraat en het gedeelte door Scheveningen Dorp en Bad.

Nieuwe rails en perrons gecombineerd met nieuwe wegindeling met waar mogelijk vrijliggende fietspaden.

foto: Martijn Beekman

Zo bouwen we aan een leefbare stad met meer ruimte voor mensen. ??

Complimenten aan alle mensen die hebben meegewerkt aan dit project. Van verkeersregelaars tot ingenieurs, van bedenkers tot bouwers! ??

foto: Martijn Beekman

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.