“Stapje voor stapje moet de Hagenaar de auto uit” – NRC

Volgers van mij op social media, de kranten of deze website weten dat ik al tijden werk aan de Haagse Mobiliteitstransitie. Om de groeiende en drukker wordende stad leefbaar te houden, te vergroenen en veiliger te maken nemen we maatregelen zodat Hagenaars vaker de fiets pakken, het OV gebruiken of zich per deelauto/fiets/scooter verplaatsen. Met minder auto’s is er meer ruimte in de woonstraten, minder drukte op de wegen en zo maken we Den Haag een betere stad.

De NRC interviewde mij over deze missie en checkte hoe we er inmiddels voorstaan:

Ik ben, zoals altijd heel benieuwd hoe jij aankijkt tegen verkeer in de stad. Wat moet er volgens jou gebeuren?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.