Nieuwe fietsroute Gedempte Gracht

De drukte op de Grote Marktstraat levert steeds meer bijna ongelukken op. Daarom ben ik druk aan het onderzoeken of een route over de Gedempte Burgwal en Gedempte Gracht een goed alternatief zou zijn.

We kunnen nu melden dat we goede vooruitzichten hebben om het straatparkeren uit de straat te halen, het vrachtverkeer te concentreren op de vroege ochtend en zo een geweldige straat voor voetganger en fietser te creeeren.

We gaan nu snel door met schetsen, plannen en natuurlijk met de gesprekken met bewoners en winkeliers maar op West vertel ik vast meer over de plannen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.