Steun je mijn kandidatuur?

Beste Haagse D66’er

Over een jaar mag Den Haag weer naar de stembus. Dit keer niet voor een keuze op Wobke, Lilian, of Sigrid maar voor om een stem uit te brengen over de politiek dichtbij huis, voor de gemeenteraadsverkiezingen.

De weg ernaar toe is lang maar is gelukkig al voortvarend ingezet. De Haagse D66 afdeling heeft een verkiezingsprogrammacommissie aan het werk gezet, de procedures en het tijdspad zijn vastgelegd en de commissies bemenst!

Ik zou graag wederom als lijsttrekker de kandidatenlijst van D66 willen aanvoeren om met een nog grotere fractie een stevig D66 geluid te laten horen op het Spui en bovenal in de stad zelf. 

Er is namelijk nog flink wat werk te verzetten. Er moeten nog meer woningen worden bijgebouwd om aan misstanden een einde te maken. De energie- en mobiliteitstransitie zijn pas net ingezet en zolang niet iedereen in onze stad dezelfde kansen krijgt zijn wij nog niet klaar!

Ondersteun mijn kandidatuur

Om mij te kunnen kandideren en dan uitgebreid met alle leden en stadsgenoten in gesprek te gaan over hoe we van Den Haag onze gedroomde stad en samenleving maken heb ik eerst minimaal 50 ondersteuningsverklaringen van leden nodig en daarvoor vraag ik nu jullie hulp.
Je kunt op 2 manieren een geldige ondersteuning afgeven

  1. Bijgevoegd vind je het formulier voor de ondersteuningsverklaring. Deze moet getekend teruggestuurd worden naar mijn e-mailadres
    Je kunt het document natuurlijk uitprinten en weer inscannen (of een foto van maken en mij mailen/appen) maar je kunt een PDF document ook op je Ipad of smartphone ondertekenen. (Hoe? Klik hier voor Apple en hier voor Android). Je lidnummer vind je op www.mijnd66.nl.
  2. Je kunt mij een mail sturen (zonder handtekening) met de volgende tekst: 

    Hierbij verklaar ik, _____________________________________
    (lidnummer:_____________) dat ik Robert van Asten steun in de wens lijsttrekker te worden van D66 in Den Haag ten behoeve van de Gemeenteraadsverkiezingen, welke gehouden worden op 16 maart 2022. 

    Let op: deze mail moet wel je lidnummer toegevoegd hebben en komen via een e-mailadres dat duidelijk van jou is (knuffelbeertje89@hotmail.com is dus niet geschikt hiervoor ;-)) 

Ik moet uiterlijk 3 mei bij onze Verkiezingscommissie de ondersteuningsverklaringen inleveren dus ik hoop dat je, als je mijn kandidatuur ondersteunt, mij die voor die tijd wilt opsturen. 

Vind je het leuk om meer te weten over mijn ideeën en/of wilt helpen met mijn campagne, mail of app me dan!

Ik heb er ontzettend veel zin in om dit avontuur weer aan te gaan, doe je met me mee?!

Hartelijke groet, Robert

Robert van Asten
Wethouder Mobiliteit | Cultuur | Bibliotheken | Segbroek
robertvanasten@D66denhaag.nl
T: 06-11 95 69 92
Facebook | Twitter | Instagram 

Fietslessen in de Sporttuin Schilderswijk

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.