Nog 66 dagen!

Het aftellen is begonnen naar 16 maart; de dag van de Gemeenteraadsverkiezingen! ? Als lijsttrekker voor D66 in Den Haag wil ik onze stad nog 4 jaar dienen. Komende tijd ga ik naast mijn werk als wethouder op campagnepad met een geweldig team van vrijwilligers en kandidaat-raadsleden om heel Den Haag over onze plannen voor de stad te vertellen en te luisteren naar jullie ideeën.Op mijn campagne foto sta ik in de bibliotheek op het Spui.

Als wethouder heb ik een grote liefde voor ontwikkeld. Een geweldige plek waar iedereen welkom is en waar iedereen zichzelf kan ontwikkelen. Ik wil dan ook dat er de komende jaren meer bibliotheken bijkomen en dat er nog meer activiteiten vanuit de Bieb voor de mensen in de buurt worden georganiseerd

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.