Weer aan de slag als wethouder

Nadat we een nieuw coalitieakkoord hebben gesloten was het nu tijd om een nieuwe wethoudersploeg te installeren door de Haagse gemeenteraad.

Tijdens een bijzondere raadsvergadering zijn er weer 8 wethouders aangesteld waarvan ik er wederom 1 ben. Ik heb dit keer een andere portefeuille gekregen. Met pijn in het hart laat ik Mobiliteit, Cultuur en Erfgoed achter in de bekwame handen van collega’s en ga ik aan de slag op andere beleidsterreinen. Ik word namens het college verantwoordelijk voor:

? Stedelijke Ontwikkeling
?? Europa, Strategie en Lobby
? Regionale Samenwerking
? Bibliotheken
? Resilience
?Segbroek

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.