Aan de slag met Laakhavens

Laakhavens krijgt 9.000 duurzame nieuwbouwwoningen: ‘Een echte Haagse stadswijk’

De gemeenteraad heeft ingestemd met de ontwikkelvisie Laakhavens en HS Kwartier. Hier gaan we aan de slag om dit gebied geheel te transformeren naar een prachtige stadswijk voor iedereen. 9000 woningen, bedrijfsruimtes, kantoren, voorzieningen en een prachtig stadspark.

Nu is het gebied vooral bekend van de Megastores; helaas is dit complex te weinig succesvol geweest en heeft de huidige eigenaar het plan om dit plot in fases te herontwikkelen. Zo kunnen winkels die daar nu wel goed functioneren in dit gebied kunnen blijven want net als de andere bedrijven in dit gebied vinden we ruimte voor ondernemerschap ongelooflijk belangrijk.

https://www.denhaagfm.nl/dhfm/4657277/laakhavens-krijgt-9000-duurzame-nieuwbouwwoningen-een-echte-haagse-stadswijk

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.