2023 Het jaar van de Bieb

Deze week gestart in de Bibliotheek met een heel gezellig nieuwjaarsontbijt.

Op de vernieuwde 5e etage van de Centrale Bibliotheek startten de medewerkers van alle vestigingen samen het nieuwe jaar.

Een jaar waarin gastvrijheid centraal staat. Immers, iedereen is welkom in de Haagse bieb. Om een boek te lenen, huiswerk te maken, te studeren, te werken, een krantje te lezen of te genieten van een culturele voorstelling of debat.

Dit jaar kunnen we ook de verbouwing van de Centrale Bibliotheek af ronden, werken we aan de nieuwe vestiging in Benoordenhout, de nieuwe permanente plek voor Moerwijk en natuurlijk voor alle mogelijke nieuwe initiatieven om de bieb een nog fijnere plek te maken, centraal in de wijk.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.