Bike to Binck

De eerste ‘Bike to Binck hub’ is feestelijk geopend.

Met het idee voor de e-bike hubs ??voor elektrische deelfietsen nabij belangrijke knooppunten won TILER de challenge van Startup in Residence Intergov om duurzaam reisgedrag naar De Binckhorst in Den Haag te stimuleren.

De eerste e-bike hub binnen de samenwerking is te vinden bij Restaurant, Hotel & Spa Savarin in Rijswijk, bij Knooppunt Ypenburg.

De slimme laadtegels in de hub laden de e-bikes draadloos op. Met de P+R app van MOBIAN.Global kunnen gebruikers vooraf een parkeerplaats en een e-bike reserveren.

Samen met mijn Rijswijkse collega Arman van der Laar opende ik deze eerste hub en we zijn enthousiaste “Je staat met de elektrische fiets in 8 minuten vanuit Rijswijk op de Binckhorst. Daar staat het vaak flink vast met auto’s. Zo ga je filevrij en ontspannen het gebied in. Mooi dat gedreven ondernemers willen meedenken over hoe we onze stad klaarstomen voor de toekomst.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.