Doorbouwen aan Den Haag

?️Woningen blijven bouwen, ook als het lastig is. Hoe kan het wél?

Gemeente, ontwikkelaars, beleggers, bouwers en woningcorporaties slaan de handen nog meer ineen met een nieuwe gezamenlijke aanpak om te blijven bouwen. In het Doorbouwverbond 2023-2026, met als motto “Hoe kan het wel?”, spreekt men opnieuw de ambitie uit om 4000 woningen per jaar te bouwen, te werken aan voldoende planvoorraad en te blijven investeren in de stad.

Vandaag werd dit verbond op de PROVADA door een grote vertegenwoordiging van markt en de gemeente Den Haag ondertekend. Alle partijen die betrokken zijn bij de Haagse woningbouwopgave kunnen het verbond ook de komende tijd nog ondertekenen.

De komende twintig jaar groeit onze stad met 100.000 inwoners. Kinderen van huidige inwoners en nieuwe mensen die hier komen werken, moeten ook ergens kunnen wonen. Om dat voor elkaar te krijgen werken we nauw samen met ontwikkelaars, bouwers en corporaties. Ondanks de lastige marktomstandigheden zetten we samen de schouders eronder.

Met speciale dank aan de eerste ondertekenaars: Haag Wonen Amvest en Stebru. Maar natuurlijk ook aan al die andere partijen die meegetekend hebben en die zich bovenal inzetten voor het bouwen in onze mooie stad!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.