Haags Akkoord 2023-2026

Den Haag heeft een nieuwe coalitie met een nieuw akkoord!

De komende tijd zetten we als D66 samen met GL, PvdD, PvdA, CDA en Denk, vol in op de vergroening en verduurzaming van de stad, maken we de gemeente beter benaderbaar voor onze inwoners en maken we meer werk van kansengelijkheid en armoedebestrijding!

Hoe? Dat lees je in het nieuwe akkoord wat we zonder poespas “Haags Akkoord 2023-2026” hebben genoemd. Lees HIER het hoofdlijnenakkoord.

Ik blijf wethouder Stedelijke Ontwikkeling, Bibliotheken en Europa. Zo blijf ik me inzetten voor de ontwikkeling van de Binckhorst en het CID, zet ik vaart achter de komst van nieuwe bibliotheken in Benoordenhout en Mariahoeve en krijgt Moerwijk een definitieve vestiging en blijf ik me in Europa sterk maken voor krachtig stedelijk beleid waardoor we in Den Haag extra investeringen kunnen doen.

Heel veel zin met de nieuwe coalitie en collega wethouders aan de slag te gaan en deze periode tot een goed einde te brengen. Als we dat op constructieve wijze samen met alle partijen in de Raad nastreven dan kunnen we de moeilijke jaren in de Haagse politiek achter ons laten.

Meer lezen over de D66 inzet? Kijk op:

Eerste reactie D66: https://d66.nl/denhaag/nieuws/nieuw-college-met-nieuwe-energie-den-haag-wordt-groener-dan-ooit/

Hoogtepunten van het akkoord: https://d66.nl/denhaag/nieuws/alle-hoogtepunten-uit-het-nieuwe-akkoord/

Podcastserie over het akkoord: https://d66.nl/denhaag/nieuws/d66-podcast-de-onderhandelaars-vertellen-je-alles-over-het-akkoord-en-de-formatie/

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.