En nu de lucht in

We zijn gestart met de bouw van de torens op het Koningin Julianaplein voor het Haagse Centraal Station. Enig tijd geleden schreef ik al over dit project dat na vele jaren nu eindelijk van start gaat (lees het hier)

Met een spetterende lichtshow draaide ik samen met de partners in dit project, Synchroon, AMvest en JP van Eesteren de bouten aan van een van de pijlers van het nieuwe bouwwerk waarna Sjaak Bral samen met de Zandtovenaar een geweldige show weggaf over de historie en toekomst van deze plek.

De komende 2 jaar zullen de torens elke week weer verder omhoog gaan en dan verwachten we dat in 2027 de eerste bewoners van de bijna 400 woningen op deze mooie plek kunnen komen wonen.

https://www.kjdenhaag.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.