Kijkduin klaar voor Pasen met gloednieuwe fietsenstalling

Er wordt op Kijkduin nog hard gewerkt aan de totale make-over van de badplaats. De komende 3 maanden ronden we de werkzaamheden af en zal Nieuw-Kijkduin zich in volle glorie laten zien aan het publiek dat vele jaren de sloop en wederopbouw heeft kunnen zien plaatsvinden.

Komend weekend is het Pasen en alle reden om Kijkduin te bezoeken voor de traditionele frisse neus na alle familiebezoeken. Met de opening van de nieuwe fietsenstalling onder het Deltaplein word je bezoek nog leuker. Gratis en veilig je (bak) fiets stallen in de ondergrondse stalling met plek voor 500 fietsen en daarna gelijk het winkelcentrum in, de boulevard op of afdalen naar het strand met de weer opgebouwde strandpaviljoen, het is makkelijk en comfortabel.

Dus ondanks dat er nog werk te verrichten is, kom langs op Kijkduin. Er zijn al heerlijke restaurants en koffietentjes, bijzondere winkels en het Daily Fresh foodcourt. Je wandelt zo de duinen in en het strand op.

Nu alleen nog een schietgebedje voor een zonnetje! Fijn pasen

DEN HAAG – Opening nieuwe fietsenstalling van Biesieklette door Robert van Asten op Kijkduin bij hetDeltaplein. FOTO EN COPYRIGHT GEMEENTE DEN HAAG/HENRIETTE GUEST

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.