Ahoy Capitan

De “ARC Gloria” is aangemeerd in de Scheveningse Haven.

Het prachtige opleidingsschip van de Colombiaanse Marine is tot komende zondag te bewonderen en te bezoeken(!) in de eerste binnenhaven. Zondag vanaf 16.00 zal het schip op spectaculaire wijze uitvaren; zeker de moeite waard om te gaan bekijken.

Als loco-burgemeester had ik de eer de commandant officieel welkom te heten in onze stad. Het bezoek aan het schip was absoluut memorabel vanwege de historie en de contacten met de afgevaardigden van Colombia in Nederland.

Voor Nederland én Colombia is een goede relatie belangrijk gezien de landen en gemeentes van het Koninkrijk in de Caribische Zee. Voor Den Haag én Scheveningen is het bezoek natuurlijk een prachtig plaatje!

Fotos door @valeriekuypersfoto
Dronebeelden door @skyhigh.pixel.art

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.